20.10.2020

4. Dönem Tashihi Huruf Rehber Öğreticiler Kursu Başladı.

Kur’an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim’i güzel bir eda ile okumalarını sağlamaya yönelik zaman zaman Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, Müftülüklerin kendi bünyelerinde düzenleyecekleri Tashih-i Huruf ve Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi kurslarında Rehber Öğreticilik yapacak görevliler için 19 Ekim 2020  - 15 Aralık 2020  tarihleri arasında Eğitim Merkezimizde  2 ay süreli olarak devam edecek olan Tashih-i Huruf  Rehber Öğreticiler Kursu 19 Ekim  Pazartesi günü yapılan açılış programı ile başladı.

Program Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Metin KOCA'nın konuşmasıyla başladı. Ardından Ayniyat Saymanı Ahmet MUTLU ve Şef Recep ÖNAL, kursiyerlere Covid-19 salgını tedbirleri ve genel konularda bilgilendirme yaparak programı tamamladı.
Eğitim Merkezi olarak tüm kursiyerlerimize başarılar diliyoruz.