Samsun Aşıkkutlu Eğitim Merkezi Müdürlüğü

01.03.2016

Fatih DEMİR

Çorum İli Alaca İlçesinde 1976 yılında doğdu. İlk Okulu ve İmam-Hatip Lisesini aynı ilçede tamamladı. 1993 yılında girdiği Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1998 yılında mezun oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı bün-yesinde 13.01.2003 tarihinden itibaren Antalya İli Kaş İlçesi Yeniköy köyünde imam-hatip olarak göreve başladı. Daha sonra aynı ilçenin Kasaba Köyü Alpanos Mahallesi camii imam-hatibliğine atandı.

01.09.2004 tarihinde Yozgat İl Müftülüğünde Stajyer Vaiz olarak göreve başladı. 20.09.2004 tarihinden itibaren de Konya İli Selçuk İhtisas Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesine Stajyer vaiz olarak atandı. 2007 yılında Selçuk Eğitim Merkezini tamamladıktan sonra Yozgat İli Çandır İlçe Müftülüğüne Vaiz olarak atandı. Aynı yerde görevli iken Yurtdışı görevi için Fransa Strasburg' a Din Görevlisi olarak gitti.

Yurtdışı dönüşünden sonra 02.10.2013 tarihinden itibaren Konya İli Meram İlçe Müftülüğü bünyesinde Vaiz olarak görevine dönen Fatih DEMİR, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan sınavda başarılı olması neticesinde Aşıkkutlu Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze Eğitim Görevlisi olarak atanmış ve 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren yeni görevine başlamıştır. Necmettin ERBAKAN Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Kelâm Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans Programına devam eden görevlimiz evli ve 2 çocuk babasıdır.

Fatih Demir, kendi isteği ile Konya'da yeni açılan eğitim merkezine naklen eğitim görevlisi olarak atandığından, 2018 Şubat ayından itibaren yeni görevine başlamak üzere mevcut görevinden ayrılmıştır.

Eğitim Merkezi Müdürlüğü adına hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.