01.03.2016

Fatih YILDIZ

İlkokulu Ereğli'de tamamladıktan sonra hıfzını Havzan Nuraniye Kur'an Kursunda tamamladı. İmam -Hatip lisesini bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat fakültesine başladı.

Mezuniyetten sonra bir müddet imam-hatiplik yaptıktan sonra Konya Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezinde 3 yıl süren Vaizlik- müftülük eğitimine katıldı. Mezuniyet sonrası bir müddet Tokat'ın Pazar ilçesinde vaizlik yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Samsun Aşıkkutlu Eğitim Merkezinde Eğitim Görevlisi İken 17 Nisan 2017 Tarihinden itibaren Ankara Müftülüğüne Cezaevi Vaizi olarak atandığından görevinden ayrılmıştır.

Eğitim Merkezi Müdürlüğü adına hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.