01.03.2016

Şükrü DİNLEK

Ordu İli Fatsa İlçesinde 1977 yılında doğdu. İlkokul, Hafızlık ve Lise eğitimini tamamladıktan sonra 1999 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat fakültsinde eğitimine devam ederek 2003 yılında mezun oldu.

2001 yılının başlarında Bitlis İli Hizan İlçesi Karbastı Köyünde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2002 yılında aynı ilçenin Sürücüler Köyü Ortaca Mezrasında görevine devam etti. 2002 yılı Ağustos ayı itibarı ile İzmir İli Konak İlçesi Gürçeşme Merkez Camiine Müezzin Kayyım olarak naklen atandı. 2004 yılında aynı ilçenin Kadıfakale Hava Şehitleri Camiine ve sonrasında aynı ilçenin Başdurak Camiine naklen atandı. 2005-2006 yılları içinde kısa dönem askerlik hizmetini yaptı. Asker dönüşü aynı yerde görevine devam etti.

2006 - 2009 yılları arasında Erzurum Mehmet Nuri YILMAZ Eğitim Merkezinde ihtisas eğitimini tamamladı. İhtisas eğitiminde sonra kısa bir süre Ankara İli Altındağ İlçesi Yıldıztepe Türkoğlu Camiinde İmam-Hatip görev yaptı. 2010 yılının başında Aşıkkutlu Eğitim Merkezine Eğitim Görevlisi olarak göreve başladı.

2010 yılı Mart ayından itibaren 2015 yılının sonuna kadar Avustralya Melburn Şehrinde Din Görevlisi iken 2016 yılı Ocak ayının başından itibaren Eğitim Merkezimizdeki görevine başladı. Eğitim Görevlimiz evli ve 2 çocuk babasıdır.

Şükrü Dinlek, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ordu ilinde yeni açılan Eğitim Merkezine Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandığından yeni görevine başlamak üzere 2018 Şubat ayından itibaren buradaki görevinden ayrılmıştır.

Eğitim Merkezi Müdürlüğü adına hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.